UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ думає про відступ до дальніх рубежів, углиб Криму - Маляр

Для цього окупанти будують на підступах "зуби дракона".

Окупаційні війська обладнують оборонні рубежі за допомогою так званих “зубів дракона” на підступах до території тимчасово окупованого Криму. Це свідчить про те, що РФ думає про відступ углиб півострова. Про це повідомляє заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у своєму Telegram-каналі.

Окупанти споруджують "зуби дракона" в глибині тимчасово окупованої території, на певній відстані до нинішньої лінії бойового зіткнення. Заступниця міністра говорить, що є інформація про їх встановлення на Перекопському напрямку.

Читайте також: Маляр розповіла, на скільки метрів просунулися ЗСУ на бахмутському напрямку: карта

"Натомість російським військовослужбовцям, які знаходяться на лінії бойового зіткнення і за спинами яких обладнують оборонні рубежі, ймовірно загрожує загибель. В таких умовах шляхом до порятунку залишається тільки добровільна здача у полон", - додала Маляр.

Нагадуємо, нещодавно заступниця міністра повідомляла, що ворожі іпсо сьогодні працюють у посиленому режимі. Міф про "військову могутність" РФ обслуговує вся пропагандистська система цієї держави. Чим менше успіхів у росіян, тим більше переможних меседжів.