UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ випустила дрони-камікадзе по Дніпропетровській області: зросла кількість постраждалих

Пошкоджено два підприємства та будинки.

© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)
© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)
© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)
© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Війська РФ продовжують тероризувати Нікопольський район Дніпропетровської області та ранити людей. У суботу, 25 травня, окупанти атакували дронами-камікадзе та артилерією Нікополь. Є постраждалі, зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

Унаслідок ударів ударних дронів троє чоловіків віком 30, 42 та 66 років дістали поранення. Літнього чоловіка доправили до лікарні у стані середньої тяжкості. Спалахнула пожежа в магазині, пошкоджено вантажні й легкові автомобілі, промислове та комунальне підприємства, майстерню з ремонту взуття, склад, дві адмінбудівлі та таку ж кількість приватних будинків.

Читайте також: Росія завдала удару по інфраструктурі Дніпропетровської області

Російська армія 20 травня цілий день завдавала ударів по Нікопольському району. Під атаку дронів та артилерійські удари потрапили Нікополь, Марганецька, Покровська та Мирівська громади. Унаслідок обстрілів 42-річний чоловік дістав осколкові поранення середньої тяжкості.

В області пошкоджено багатоквартирний та 18 приватних будинків, медичний заклад, п'ять господарських споруд, інфраструктурний об’єкт та продуктовий магазин.