UA / RU
Підтримати ZN.ua

Резніков поговорив з Остіном: обговорили ситуацію на фронті

Також глава Міноборони та очільник Пентагону "обмінялися думками" напередодні чергового "Рамштайну".

Міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову зі своїм колегою зі США Ллойдом Остіном. Сторони обговорили ситуацію на фронті, а також нагальні потреби українських Сил оборони. Про це Резніков написав у своєму Twitter.

"Сьогодні я мав дуже продуктивну розмову з моїм американським колегою Ллойдом Остіном. Ми обмінялися думками напередодні чергового засідання контактної групи з допомоги Україні у форматі "Рамштайн". Обговорили поточну ситуацію на передовій і потреби української армії", – зазначив глава українського оборонного відомства.

"Наші сили оборони досягають великих результатів на полі бою. За сприяння США та інших членів коаліції вони доведуть справу до кінця і продовжать розвиватися в одну з найсильніших армій світу. Йдемо вперед до нашої спільної перемоги!" – додав він.

Читайте також: Зеленський про контрнаступ: "Усі воєначальники налаштовані позитивно. Так Путіну і передайте"

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі, у межах якої розповів про перебіг подій на фронті.