UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ракетний удар по Одеській області: внаслідок атаки загинула людина, зросла кількість поранених

Пʼятеро поранених перебувають у лікарні.

© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС
© ДСНС

У п'ятницю, 17 травня, російська армія завдала ракетного удару по Одеській області. Внаслідок атаки загинула людина, повідомив голова Одеської військової адміністрації Олег Кіпер.

Читайте також: Удар касетним "Іскандером" по Одесі: у лікарні помер 23-річний юнак

За даними Кіпера, внаслідок атаки по Одеському району кількість поранених збільшилася до восьми осіб. 

“Пʼятеро з них у стані середнього ступеню важкості перебувають у лікарні, іншим - допомога була надана на місці”, – розповів Кіпер. 

Очільник ОВА додав, що на місці працюють рятувальники. Також опубліковано відео ГУНП в Одеській області на якому можна побачити результати російського удару.

Раніше міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що у місті пролунало кілька вибухів. За його інформацією у місті було поранено трьох людей. Згодом Олег Кіпер поінформував по пятьох поранених в Одеському районі. Внаслідок влучання ракети спалахнула сильна пожежа. Ударом пошкоджено цивільну інфраструктуру. 

Нагадаємо, російська армія 29 квітня завдала удару по Одесі ракетою "Іскандер" із касетним снарядом. Серед семи загиблих також є проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. 

Росіяни того дня поранили в обласному центрі на узбережжі Чорного моря 32 людини, серед них — колишній народний депутат та ексрегіонал Сергій Ківалов.