UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ракетний удар по Одесі: зросла кількість поранених

 Унаслідок падіння уламків двох ракет пошкоджено промислове підприємство.

Унаслідок ракетного удару РФ в ніч на 18 травня  по Одесі зросла кількість поранених, заявила під час  брифінгу у Media Center Odesa начальниця об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

"Одна людина загинула, дві дістали поранення, а потім з’ясувалося, що по медичну допомогу звернулася ще одна людина", - наголосила речниця.

За її словами, сили ППО збили всі вісім ракет, які летіли в напрямку Одеси, однак їхні уламки пошкодили промислове підприємство в місті.

"Дійсно, під час роботи ППО може статися ситуація, коли вже збиті ракети можуть прилітати на землю і завдавати шкоди. Особливість нашого регіону у тому, що часто ракети збивають над морем і ми не фіксували ураження уламками", - додала Гуменюк.

Читайте також: Ігнат розповів про особливість останньої ракетної атаки РФ

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що  внаслідок масованої ракетної атаки України в ніч на 18 травня зафіксовано лише лише одне влучання ракети у Хмельницькій області. Інші повідомлення про руйнування стосуються шкоди від підбитих ракет, що впали на змелю.