UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путіна намагалися вбити: Буданов розповів деталі

Росіяни бояться втратити свого диктатора.

Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України відомо про замахи на російського диктатора Владіміра Путіна. Як розповів керівник ГУР МО Кирило Буданов в інтерв’ю NV, всі спроби вбити його поки що були невдалими.

Він також зазначив, що Путін вже давно не є компромісною фігурою для свого оточення. Як приклад, Буданов згадав розповіді своєї бабусі, яка застала смерть Йосипа Сталіна, коли людям здавалося, що їхній світ завалився і було незрозуміло, як жити далі.

Читайте також: Путін втрачає підтримку на Глобальному Півдні — опитування

"Вона казала, людям тоді здавалося, що весь їхній світ завалився, не було зрозуміло, як жити далі. Путін при владі понад 20 років, тому це буде дуже схоже відчуття, а зараз у росіян існує страх втратити його, бо він гарант їхньої життєвої стабільності", - додав він.

Нагадаємо, американський політтехнолог і політолог Джейсон Смарт вважає, що Путіна може вбити хтось з представників близького оточення, де вже розуміють, що скоро настане кінець його епохи. Експерт аргументував, що глава Кремля більше не здатний контролювати те, що відбувається всередині федерації.