UA / RU
Підтримати ZN.ua

Примусова паспортизація: росіяни провели чергові рейди на окупованих територіях — ЦНС

Ворог хоче прискорити видачу паспортів перед псевдовиборами президента РФ в окупації. 

Російські загарбники продовжують чинити тиск на українців. Зокрема, на тимчасово окупованих територіях росіяни провели чергові рейди щодо примусової паспортизації. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: Загарбники обіцяють жителям в окупації вугілля за отримання паспорта РФ — ЦНС

Загарбники хочуть розширити темпи видачі паспортів країни-агресора перед псевдовиборами президента РФ на тимчасово окупованих територіях.

“Вибори” є фікцією, а через низькі темпи паспортизації окупанти навіть дозволили “голосувати” з українським паспортом, щоб у них була змога намалювати псевдоявку. 

Під час рейдів росіяни фактично перекривають села і проводять “бесіди” з тими, хто ще не отримав російську макулатуру. Ворог також залякує українців “наслідками”. 

Читайте також: Федоров розповів, як окупанти у Мелітополі готуються до "виборів" Путіна: "голосувати" можна буде з паспортом будь-якої країни світу

У березні 2024 року на тимчасово окупованих територіях України відбудеться імітація “виборів президента РФ”. Загарбники продовжують підготовку до пропагандистського фарсу, зокрема, шукають “спостерігачів” та формують відповідні списки колаборантів. 

В ЄС засудили нову спробу Росії легітимізувати тимчасову та незаконну окупацію українських територій, попередивши, що політичне керівництво РФ та причетні до організації псевдоголосування відповідатимуть за наслідки цих незаконних дій.