UA / RU
Підтримати ZN.ua

Приліт «шахеда» на Вінничині: ДСНС показала фото наслідків

Рятувальникам довелося задіювати два пожежні потяги.

© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України

Вночі росіяни атакували Вінницьку область дронами-камікадзе та влучили по інфраструктурному об’єкту. Державна служба з надзвичайних ситуацій показала пожежу, яка спалахнула на місці прильоту.

«У результаті влучання, виникла масштабна пожежа на об’єкті критичної інфраструктури. На щастя, ніхто з працівників підприємства та цивільне населення не постраждали», – зазначили в ДСНС.

Ліквідовували пожежу 64 рятувальники, які використовували 23 одиниці техніки. Водночас в ДСНС зазначили, що, аби забезпечити безперебійну подачу води задіювали два пожежні потяги.

Читайте також: У Житомирській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Вінницькій областях пролунали вибухи під час атаки "шахедів" на Україну

Нагадаємо, у ніч на 3 серпня, росіяни випустили по Україні дві зенітні ракети С-300 та дві протирадіолокаційні ракети Х-31П. Перші ворог випустив з окупованої території Донецької області, другі – із повітряного простору над акваторією Чорного моря. Також росіяни запустили 29 безпілотників типу Shahed із мису Чауда в окупованому Криму та російського Курська. Наші захисники неба збили 24 дрони-камікадзе.