UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правоохоронці розпочали розслідування за фактом смерті військовозобов'язаного після візиту до ТЦК Житомирської області

Нині з’ясовуються обставини трагедії.

Напередодні після візиту до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Житомирській області  у лікарні помер військовозобов'язаний. Правоохоронці нині розпочали розслідування за фактом смерті чоловіка, інформує офіс генерального прокурора в Telegram.

"Житомирська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті військовозобов’язаного. До ЄРДР внесено відомості з попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 КК України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ТЦК в Кривому Розі раптово помер чоловік. Зараз проводиться перевірка

За інформацією слідства, чоловіка доправили до центру комплектування  для проходження військово-лікарської комісії. Зазначається, що у ТЦК у чоловіка стався епілептичний напад. Його доправили до реанімації. 2 червня в медичному закладі він помер. Нині правоохоронці з’ясовуються всі обставини цієї події.

 Раніше в ТЦК на Закарпатті помер чоловік, у якого до цього різко погіршилось самопочуття. Тоді оголосили про службову перевірку.