UA / RU
Підтримати ZN.ua

ППО збила всі ракети і дрони, що летіли на Київ — КМВА

Жертв і руйнувань не зафіксовано.

За попередньою інформацією, в повітряному просторі Києва ППО знищила всі ворожі ракети та БПЛА, що були задіяні під час сьогоднішньої нічної атаки на столицю. Про це повідомила у Telegram Київська міська військова адміністрація.

Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку на України. Другу за останні три дні. За попередньою інформацією, обстріл ракетами був здійснений з літаків стратегічної авіації типу Ту-95 МС. У столиці тривога тривала близько трьох годин. Агресори знову атакували комплексно – одночасно крилатими ракетами і дронами.

Читайте також: Цієї ночі по Україні можуть вдарити сотнею ракет – начальник поліції Миколаївщини Шайхет

За попередньою інформацією, в повітряному просторі Києва силами ППО усі ворожі ракети та БПЛА були знищені. За оперативними даними, на цей час жертв серед цивільного населення і руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано. Інформація перевіряється і доповнюється. Киянам і гостям столиці нагадують – не нехтуйте сигналами повітряної тривоги і дотримуєтеся правил безпеки.

Раніше повідомлялося про ракетний обстріл України в ніч проти 1 травня. Вибухи пролунали в Київській, Дніпропетровській та Харківській областях.