UA / RU
Підтримати ZN.ua

ППО збила лише невелику частину "шахедів", якими росіяни атакували Україні, що сталося з десятком ворожих дронів - невідомо

У Повітряних Силах кажуть, що, внаслідок активної протидії засобів РЕБ, керовані авіаційні ракети агресора не досягли своїх цілей.

У ніч проти 5 жовтня росіяни вдарили по Україні трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 з повітряного простору Курської області РФ і окупованого Криму. Про це Повітряні Сили ЗСУ повідомили у Telegram.

Тут також кажуть, що агресори запустили по нашій країні 13 ударних безпілотників із районів Курська, РФ та мису Чауда, Крим.

Читайте також: Росіяни атакують ракетами північний схід України, на Сумщині пролунав вибух

Повітряний напад росіян відбивали зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою було збито три ворожі безпілотники в Одеській області. 10 ворожих БпЛА – локаційно втрачено на півночі та півдні країни, інформація про постраждалих та руйнування не надходила.

Також, внаслідок активної протидії засобів РЕБ, керовані авіаційні ракети не досягли своїх цілей.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 5 жовтня, близько першої години ночі в Одесі пролунали вибухи - ППО спрацювала по "шахедах".