UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сьогодні, в ніч проти 23 червня, повітряна тривога охопила всю територію країни

Протягом години вона була тотальною.

Близько 1.30 у Києві оголосили повітряну тривогу. Київська міська державна адміністрація попрохала усіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту. «Увага! Ракетна небезпека! Перебувайте в укриттях до завершення повітряної тривоги!», – закликав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Станом на той час повітряна тривога охопила більшу частину областей України, за винятком її західних регіонів. 

мапа.jpg (233 KB)

О 1.34 Командування Повітряних Сил ЗСУ сповістило про ракетну небезпеку для центральних областей - Київської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Кіровоградської. "Прямуйте в укриття!" - закликають Повітряні Сили.

Читайте також: Росіяни запустили ракети по Запоріжжю

Близько 2.30 повітряна тривога охопила всю територію України. Перед цим, о 2.29 Командування Повітряних Сил повідомило про ракетну загрозу для Хмельницької, Рівненської та Чернівецької областей.

мапа2.jpg (237 KB)

Близько 3.35 по регіонах України почали лунати сигнали відбою повітряної тривоги. О 3.42 повітряну тривогу скасували на всій території України.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, в ніч проти 23 червня, росіяни провели тривалу і масовану ракетну атаку на Україну.