UA / RU
Підтримати ZN.ua

Поблизу Урожайного українські військові знищили бронегрупу росіян

Бій тривав увесь день.

Днями у бою поблизу селища Урожайне Волноваського району Донецької області воїни 710 бригади охорони Держспецтрансслужби спільно з бійцями Окремої президентської бригади та іншими підрозділами Сил оборони знищили бронегрупу росіян.

Урожайне знаходиться на одному з двох головних напрямків атаки українських військ, котрі деокупують південь України від російських загарбників, повідомили військові.

Читайте також: Захисники показали відео знищення чергового ворожого комплексу "Муром-П"

Урожайне / скріншот DeepStateMAP

«Невдала атака ворога закінчилася для окупантів поразкою і значними втратами. Бій тривав із ночі і до сьомої години вечора. У ході штурмових дій українські військові знищили 9 ворожих одиниць техніки та понад 50 чоловік піхоти», - йдеться у повідомленні.

За інформацією військовослужбовців, група аеророзвідки «Барбі» вчасно виявила рух російської бронетехніки та піхоти, тож на наступ окупантів очікували, зокрема українська артилерія. Зазначається, що під час бою відзначилися гранатометники з позивними «Течік» і «Посейдон», а також кулеметник «Бай» і снайпер «Таліб», котрий влучив у танк із гранатомета АТ-4.

Читайте також: Українські військові знищили три човни на півдні

Нагадаємо, у Силах спеціальних операцій показали, як під час операції на запорізькому напрямку знищили п'ять БМП, дві вантажівки та польовий склад окупантів.