UA / RU
Підтримати ZN.ua

По Запорізькій області росіяни вдарили керованими авіабомбами

У прифронтових областях оголосили повітряну тривогу.

Сьогодні, 20 серпня о 3.08 повітряну тривогу оголосили у Запорізькій та Донецькій областях. Моніторинговий паблік monitor повідомив про активність тактичної авіації на півдні та загроза пусків КАБ/КАР по лінії фронту на Херсонщині, у Запорізькій області та суміжним районам. У Запорізькому та Донецькому регіоні оголосили повітряну тривогу. 

О 3.11 моніторинговий паблік військових "Чому тривога | Радар" сповістив про пуск керованих авіабомб по Гуляйполю Запорізької області.

Читайте також: У Чернігові на три дні оголосили жалобу: 7 людей загинули та 140 поранені внаслідок ракетної атаки

О 3.15 загрозу підтвердив офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил ЗСУ: "Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках! Існує загроза застосування авіаційного озброєння!"

"Оріхів - в укриття! Пуск КАБ!", - закликав о 3.22 паблік "Чому тривога | Радар".

О 3.39 повітряну тривогу у Запорізькій та Донецькій областях скасували. Вона тривала близько півгодини. Про наслідки цього авіаційного нападу дізнаємося з офіційних джерел.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 20 серпня, близько пів на першу ночі росіяни атакували ударними безпілотниками Сумську область