UA / RU
Підтримати ZN.ua

По одній із громад Сумщини росіяни випустили шість авіаракет – в ОВА розповіли про обстріли регіону

Найінтенсивніших обстрілів зазнала Юнаківська громада.

Вчора, 14 липня, станом на 21.00 росіяни 17 разів обстріляли прикордонні території Сумської області. Тут було зафіксовано 90 вибухів. Обстрілів зазнали сім громад Сумщини. Про це повідомила у Telegram Сумська обласна військова адміністрація.

Найінтенсивнішого обстрілу зазнала Юнаківська громада, на яку припало більше половини всіх ударів. Росіяни обстріляли її з артилерії (20 вибухів) РСЗВ (19 вибухів) та мінометів (3 вибухи). Позатим по ній запустили шість некерованих авіаракет з літака та скинули дві гранати з БпЛА.

Читайте також: Херсонщина: через російські обстріли загинули п'ятеро людей, ще дев'ятеро — поранені

У Білопільській громаді зафіксовано удари FPV-дронами (3 вибухи), обстріл з гранатомету (2 вибухи), обстріл з РСЗВ (10 вибухів).

По Середино-Будській громаді ворог вдарив FPV-дроном. Краснопільську громаду він обстріляв з артилерії (4 вибухи) та скинув на її територію три гранати з БпЛА.

З мінометів росіяни вдарили по ️Дружбівській (14 вибухів), Есманьській (4 вибухи) та Зноб-Новгородській (1 вибух) громадах.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 15 липня в Одесі пролунав потужний вибух, після удару «Іскандером» у місті спалахнула сильна пожежа.