UA / RU
Підтримати ZN.ua

По одній із громад Сумщини росіяни випустили чотири авіаракети – в ОВА розповіли про обстріли регіону

Найінтенсивніших обстрілів зазнала Великописарівська громада.

Вчора, 25 липня, станом на 21.00 росіяни 36 разів обстріляли прикордонні території Сумської області. Тут було зафіксовано 109 вибухів. Обстрілів зазнали 12 громад Сумщини. Про це повідомила у Telegram Сумська обласна військова адміністрація.

Найінтенсивніших ударів росіяни завдали Великописарівській громаді. На її територію загарбники скинули 16 мін та запустили два FPV дрона, а також обстріляли її з гранатомету (26 вибухів) та артилерії(6 вибухів).

По Середино-Будській громаді з території РФ росіяни запустили чотири FPV дрона та обстріляли її з артилерії (2 вибухи).

По Білопільській громаді ворог вдарив з мінометів (12 вибухів) та артилерії (4 вибухи).

У Краснопільській громаді зафіксовано мінометний обстріл (1 вибух), обстріл з використанням 1 FPV дрона (1 вибух) та артобстріл (2 вибухи).

На Хотінську громаду ворог скинув п’ять мін, гранату з БпЛА а також запустив по ній чотири некерованих авіаракети з гелікоптера.

У Юнаківській громаді зафіксовано удари FPV дронів (5 вибухів), артобстріл (2 вибухи), скидання вибухових пристроїв типу ВОГ з ворожого БпЛА (2 вибухи).

По Миропільській громаді ворог бив з артилерії (4 вибухи).

По Новослобідській громаді росіяни запустили два FPV-дрона, ще одним таким безпілотником вони вдарили по Есманьській громаді.

Мінометних обстрілів зазнали Дружбівська (2 вибухи), Шалигинська (3 вибухи) та Глухівська (2 вибухи) громади.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 26 липня, в районі Чернігова пролунали вибухи, росіяни атакували "шахедами" Ніжин. До повітряного простору Чернігівської області шахеди зайшли через Сумщину.