UA / RU
Підтримати ZN.ua

По інтенсивності боїв одна тільки Гродівка дасть фору Бахмуту – оглядачі про ситуацію на покровському напрямку: карта

Росіяни просунулися біля Маринівки, Калинового, Орлівки та в Новогродівці.

По інтенсивності боїв одна тільки Гродівка дасть фору Бахмуту. Так оцінив поточні воєнні дії на покровському напрямку український військовий журналіст Богдан Мирошников.

Він каже, що росіяни лізуть тут майже без перерв. Намагаються обходити Новогродівку по нашому лівому флангу. Також є спроби обійти Селідове.

Читайте також: На покровському напрямку пілотів БпЛА відправляють в окопи – у DeepState оцінили ефективність таких дій

«Баланс сил дуже сильно не на нашу користь», - констатує Мирошников.

Український інформаційний ресурс DeepState, який нещодавно оновив свої інтерактивні карти, фіксує просування росіян на покровському напрямку біля Маринівки, Калинового, Орлівки та в Новогродівці.

покровський2408.jpg (92 KB)

Генеральний штаб ЗСУ у своєму вечірньому зведенні інформує, що найгарячіша ситуація залишається на покровському напрямку. Від початку минулої доби доби тут розпочалося 45 боїв у районах населених пунктів Воздвиженка, Зелене Поле, Гродівка, Миролюбівка, Новогродівка, Калинове та Птиче. Сили оборони відбили 41 атаку, чотири станом на 22.00 24 серпня все ще тривали.

Раніше повідомлялося, що на покровському напрямку росіяни захопили Крутий Яр та Калинове та змогли просунутися до центру Новогродівки.