UA / RU
Підтримати ZN.ua

Підозру отримала жінка, яка на посаді прокурора "ДНР" наполягає на найвищій мірі покарання в надуманих справах проти українців

Їй інкримінують участь у терористичній організації. 

Офіс Генерального прокурора повідомляє, що підозру отримала так званий прокурор "генеральної прокуратури ДНР". Прокурором фейкового органу є громадянка України.

Як виявило слідство, жінка працювала в українській прокуратурі, а згодом з власної волі приєдналася до "ДНР". Її призначили на посаду "начальника відділу підтримання державного обвинувачення, управління по нагляду за додержанням законів органами військового управління та органами виконавчої влади, що реалізують політику у сфері оборони генеральної прокуратури ДНР". 

У надуманих злочинах під час "військового трибуналу верховного суду ДНР" зрадниця підтримувала обвинувачення проти:

Псевдопрокурор завжди наполягала на найвищій мірі покарання. Як приклад, в одній "справі" проти громадян України літню жінку засудили на вимогу так званого прокурора до перебування за ґратами на 17 років за нібито шпигунство на користь України.

Жінці-псевдокрокурору повідомили про підозру за участь у терористичній організації. Відповідальність передбачена ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Нагадуємо, Державне бюро розслідувань заочно повідомило ще одну підозру колишньому правоохоронцю, який зрадив Україну та обіймав посади так званого "міністра юстиції" та "голови верховного суду" терористичної організації "ДНР".