UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під Лиманом росіяни кидають у штурми легкопоранених окупантів — розвідка

Російське командування для продовження наступальних дій застосовує методи тиску, примусу та залякування. 

Головне управління розвідки Міноборони повідомляє, що через значні втрати на фронті російські окупанти під Лиманом у Донецькій області кидають у "м'ясні штурми" поранених військових. У повідомленні ГУР сказано, що на цій ділянці ворожі сили намагаються наростити темпи наступу, перекинувши у вказану смугу додаткові штурмові підрозділи 283-го та 488-го мотострілецьких полків російської армії. 

Та після того, як Сили оборони завдали їм значних втрат, окремі штурмові групи ворога втратили боєздатність. Окупанти деморалізовані, через що відмовляються йти в бій. Також вони скаржаться на відсутність укриттів, де можна заховатися від українських безпілотників. 

"Для продовження наступальних дій командування окупаційних сил застосовує методи тиску, примусу та залякувань, — повідомляє розвідка. — У "м’ясні штурми" кидають легкопоранених загарбників". 

Читайте також: Навколо Запорізької області будують другу та третю лінії оборони. Старі фортифікації модернізовують — Федоров

Нагадаємо, кілька днів тому у DeepState повідомили, що росіяни просунулися біля села Невське у Луганській області. Експерти наголошують, що ворожі сили на цій ділянці намагаються ліквідувати плацдарм ЗСУ, який заважає їм вийти на Лиман та Сіверськ.