UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час обстрілу Херсонщини росіяни поцілили в освітній заклад та житлові квартали – в ОВА розповіли про жертви та руйнування

Внаслідок ворожих ударів одна мирна людина загинула, ще одна дістала поранення.

Вчора, 22 серпня, під час обстрілів Херсонщини одна мирна людина загинула, ще одна дістала поранення. Про це повідомив у Telegram начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

У проміжку між 06:00 31.08 та 06:00 01.09 під ворожим вогнем та авіаударами опинилися місто Херсон, а також Антонівка, Берислав, Бургунка, Велетенське, Дар'ївка, Михайлівка, Понятівка, Придніпровське, Новоберислав, Новокаїри,  Новорайськ, Садове, Кізомис та Шляхове.

Читайте також: Росіяни обстріляли зерновози на Сумщині - в ОВА розповіли про загиблих і постраждалих

В ОВА кажуть, що російські військові поцілили в освітній заклад; житлові квартали населених пунктів області, зокрема зазнали пошкоджень три приватних будинки. Також окупанти пошкодили господарчу споруду та приватні автомобілі.

Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони знищили над територією Херсонської  області ударний дрон Shahed-131/136.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 1 вересня, близько 02:50 росіяни завдали удару по селу Слатине Харківського району, постраждали шість мирних мешканців.