UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час обстрілу Херсонщини росіяни поцілили в освітній та медичний заклади, а також в житлові квартали – в ОВА розповіли про жертви та руйнування

Внаслідок ворожих ударів дев’ять мирних людей дістали поранення.

Вчора, 18 жовтня, під час обстрілів Херсонщини дев’ять мирних людей дістали поранення. Про це повідомив у Telegram начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

У проміжку між 06:00 18.10 та 06:00 19.10 під ворожим вогнем та авіаударами опинилися місто Херсон, а також Антонівка, Зеленівка, Берислав, Білозерка, Комишани, Станіслав, Садове, Микільське, Одрадокам'янка, Осокорівка, Олександрівка, Нововоронцовка, Золота Балка, Мала Сейдеменуха та Ольгівка.

Читайте також: Вибухи пролунали у Миколаївській, Сумській, Черкаській та Чернігівській областях, країну атакують "шахеди"

В ОВА кажуть, що російські військові поцілили в освітній та медичний заклади, адмінбудівлю; житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 3 багатоповерхівки та 12 приватних будинків. Також окупанти понівечили автівку "швидкої", автобус та приватні автомобілі.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 19 жовтня, внаслідок дронової атаки у Дніпровському районі Києва молода жінка отримала серйозне поранення нижньої кінцівки.