UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час обстрілу Херсонщини росіяни пошкодили майже півсотні приватних будинків – в ОВА розповіли про жертви та руйнування

Ударів зазнали 17 населених пунктів регіону, включно з обласним центром.

Вчора, 18 серпня, під час обстрілів Херсонщини три мирних мешканці регіону дістали поранення. Про це повідомив у Telegram начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

У проміжку між 06:00 18.08 та  06:00 19.08 під ворожим вогнем та авіаударами опинилися місто Херсон, а також Антонівка, Степанівка, Садове, Придніпровське, Білозерка, Приозерне, Станіслав, Понятівка, Томина Балка,  Нова Кам'янка, Дудчани, Львове, Новокаїри, Михайлівка, Хрещенівка та Миколаївка.

Читайте також: Росіяни атакували дроном один із районів Херсона: чоловік та жінка постраждали

В ОВА кажуть, що росіяни поцілили в освітні заклади та магазин. Пошкоджень зазнали житлові квартали населених пунктів області, зокрема 49 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газопровід, господарчі споруди, автобус та приватні автомобілі, сільгосптехніку.

Раніше повідомлялося, що вчора, 18 серпня, росіяни посилили обстріли Сумщини, зосередившись на громадах, що межують з Білгородською областю РФ.