UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час обстрілів прикордоння Сумської області пошкоджено три будинки - ОВА

Найбільше ударів припало на Новослобідську громаду.

29 липня у Новослобідській громаді Сумської області внаслідок обстрілу росіян пошкоджено два приватні житлові будинки, дві господарчі споруди та лінію електропередач. Ворог бив по території громади із реактивних систем залпового вогню, мінометів та гранатометів, усього тут пролунало понад півсотні вибухів. На громаду припала ледь не половина всіх ударів по прикордонню Сумщини. Про це повідомила у Telegram Сумська обласна військова адміністрація.

Тут кажуть, що протягом минулої доби росіяни обстріляли 17 населених пунктів у дев’яти територіальних громадах області. Загалом ворог здійснив 25 обстрілів. Зафіксовано 122 вибухи.

Читайте також: У Дніпрі завершились пошуково-рятувальні роботи. Лисак назвав наслідки обстрілу балістичними ракетами

Внаслідок артобстрілу пошкоджено приватний житловий будинок у Шалигинській громаді. Інформація про постраждали не надходила.

Крім того російські війська обстріляли з мінометів Есманську та Миропільську громади. Артобстрілу зазнали Юнаківська та Середино-Будська громади. По Краснопільській громаді росіяни вдарили з : мінометів та САУ, по Білопільській – з мінометів та ствольної артилерії.

Раніше повідомлялося, що вчора, 29 липня, російські військові завдали ракетного удару по місту Суми, влучивши в освітній заклад. Внаслідок атаки загинула одна людина, ще п’ятеро мирних громадян постраждали.