UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час атаки на Харків постраждала залізнична інфраструктура

Попри все, потяги курсують за графіком.

Під час російської атаки на Харків вранці 23 травня постраждала залізнична інфраструктура області та міста, повідомила «Укрзалізниця». За попередніми даними шестеро залізничників зазнали поранень.

В компанії зазначили, що є підтвердження влучань відразу по декількох обʼєктах у місті та області. І хоча під час атаки працівники перебували в укритті, є поранені. Однак, на щастя, обійшлось без жертв.

Попри все поїзди в Харківській області продовжують курсувати за графіком.

Читайте також: Юсов розповів, чи планує армія РФ наступ на Харків

За даними Харківської обласної військової адміністрації, близько 10:30 російські війська завдали по Харкову 15 ударів, попередньо балістичними ракетами С-300.

Згідно з офіційними даними загинули шестеро людей, ще 16 отримали поранення.  Більшість загиблих – працівники видавництва «Віват».  Саме на їхній друкарні спалахнула пожежа.

Президент Володимир Зеленський заявив, що російські війська користуються тим, що Україна досі позбавлена достатнього захисту з повітря та не має можливості знищувати усі пускові установки росіян в прикордонній зоні.

«І це слабкість – не наша слабкість, а світу, який уже третій рік не наважується поводитися з терористами саме так, як вони на це заслуговують», - написав він у Telegram.