UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час атаки дронів у Києві постраждали мирні мешканці, серед них 11-річна дитина, є пожежі і руйнування

В результаті нападу є п′ять постраждалих.

Сьогодні, 25 листопада, під час атаки безпілотників на Київ постраждала 11-річна дитина. У неї діагностована Гостра реакція на стрес. Про це повідомив у Telegram Київський міський голова Віталій Кличко. 

Він також поінформував, що у Соломʼянському районі сталося загоряння в кількох місцях - у житловому будинку та нежитлових приміщеннях. Постраждалій дитині медики надають допомогу на місці.

Читайте також: Всі "шахеди" взяли курс на Київ, у передмісті пролунали вибухи, росіяни запустили по столиці ще й балістичну ракету

Близько 6.30 Віталій Кличко поінформував, що станом на цей час у Соломʼянському районі вже двоє постраждалих. Обом медики надали допомогу на місці. Також зафіксовано виклик медиків у Подільський район та ще один - у Соломʼянський. "Атака на столицю триває. Залишайтеся в укриттях!", - закликав київський мер.

Читайте також: Друга хвиля "шахедів" також атакувала Київ з усіх напрямків, у столиці пролунав потужний вибух

Він також повідомив, що у житловому будинку в Соломʼянському районі, внаслідок падіння уламків БПЛА, сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки. Рятувальники здійснюють роботи з деблокування двох жінок.

Київська міська військова адміністрація розповіла, що в Солом'янському районі сталося загоряння в нежитловому приміщенні на площі 100 м2. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

"У Дніпровському районі уламки збитого БПЛА впали на багатоповерховий будинок. Рятувальники і медики слідують на місце", - повідомив о 6.50 Віталій Кличко.

Читайте також: Росіяни атакували Київ та область третьою хвилею безпілотників

О 9.36  Київська міська військова адміністрація уточнила інформацію щодо наслідків повітряної атаки на столицю.
Тут кажуть, що в результаті нападу постраждало п′ять людей. Наймолодшій, дитині - 11 років, найстаршій - 65. З них три гострих реакції на стрес. Ще у двох різані рани кінцівок. "Усім вчасно надана медична допомога", - запевнив начальник КМВА Сергій Попко.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 25 листопада РФ випустила по Україні рекордну кількість «шахедів». Лише над Києвом збили понад 60 БпЛА.