UA / RU
Підтримати ZN.ua

Партизани виявили російські системи ППО біля Чонгарського мосту

Координати вже передали ЗСУ.

Представники партизанського руху "АТЕШ"  встановили місце розташування російських систем протиповітряної оборони у північній частині окупованого Криму та передали відповідні координати Збройним силам України.

Про це повідомили підпільники у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Кримський міст осипається і потребує екстреного ремонту – «АТЕШ»

Згідно з інформацією, агенти руху провели детальну розвідку, під час якої визначили точні позиції російських комплексів ППО, які захищають півострів із північного напрямку. Зокрема неподалік Чонгарського мосту виявили розташування зенітно-ракетної установки ПЗУ 9А84, яка входить до складу системи С-300В.

Партизани передали українським військовим детальні дані про позиції розгортання цих систем, а також інформацію про зенітні установки та радіолокаційні системи, які використовує російська армія для захисту стратегічних об’єктів у Криму.

"Ці розвідувальні дані сприятимуть ефективнішому плануванню ударів по критично важливих об'єктах окупаційного режиму, послаблюючи оборонні спроможності противника та наближаючи звільнення Криму", — зазначається у повідомленні.

Читайте також: Росіяни поставили у Криму новітні системи ППО С-500 ‒ Буданов

Нагадаємо, партизани "АТЕШ" провели розвідку на російській базі протиповітряної оборони, яка розташована на мисі Фіолент у тимчасово окупованому Криму. Зокрема ця база «прикриває» місто Севастополь.