UA / RU
Підтримати ZN.ua

Партизани розвідали місце будівництва нового складу боєприпасів під Новоросійськом

Нові склади мають допомогти вберегти снаряди від ударів українських БПЛА та ракет.

© Атеш
© Атеш
© Атеш
© Атеш
© Атеш
© Атеш
© Атеш
© Атеш

Неподалік Новоросійська російські військові будують нові склади для боєприпасів. Закриті склади мають вберегти снаряди від атак дронів та ракет Збройних сил України, повідомляє партизанський рух "АТЕШ" в Telegram.

Масштабні будівельні роботи виявили партизани під час розвідки бази навчального центру 7-ї десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ ЗС РФ.

Читайте також: Війська РФ підірвали міст в Олешках: партизани пояснили можливу причину

“За нашою інформацією рашисти будують закриті склади для боєприпасів. У теорії вони мають допомогти розосередити наявні запаси БК та вберегти їх від ударів українських БПЛА та ракет”, – йдеться у повідомленні.

Координати об'єкта: 44.816164023302, 37.58887800894.

За повідомленням агентів, об'єкт охороняють десантники та представники ПВК, які розташовуються неподалік. Неподалік від будівництва розташовані системи ППО С-400 і С-300.

Раніше партизани з руху “АТЕШ” розвідали логістичний хаб росіян в окупованому Криму. Зокрема агенти зафіксували місце навантаження палива з ешелонів у бензовози. Вказано, що паливо перевозять на мобільні заправки по всьому Криму. Найбільше його транспортують у бік Красноперекопська, звідки паливо відправляють на фронт.