UA / RU
Підтримати ZN.ua

ОВА: На Житомирщині уламок російської ракети вбив жінку

Там також введено аварійні відключення світла. 

Очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко розповів, що внаслідок ранкової атаки росіян у Звягельському районі загинула жінка 1992 року народження. У коментарі для видання Житомир.info він пояснив, що сталася трагедія через падіння уламків ракети. 

"Перебувала в домоволодінні на вулиці. У неї влучив уламок ракет, — розповів Бунечко. — Попередньо, більше постраждалих в області немає". 

На своєму Tg-каналі він додав, що під час атаки також постраждали житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури. В області введено аварійні відключення світла, на місцях падіння уламків вже працюють рятувальники та ремонтні бригади.

"Інформацію щодо ходу ремонтних робіт та ліквідації наслідків російських ракетних ударів дивіться на офіційних каналах Житомирської обласної військової адміністрації", — додав він. 

Читайте також: Ситуація в енергосистемі складна — Галущенко

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські терористи здійснили наймасштабніший за останній час комбінований удар по Україні за допомогою дронів та ракет різних типів. Під прицілом ворога була енергосистема, але є влучання також у цивільні об'єкти. У Луцьку пошкоджено багатоквартирний будинок, одна людина загинула, також є жертви у Запорізькій області й у Кривому Розі. Окрім цього, є влучання у Рівному, у Львівській, Харківській та Полтавській областях. Вибухи лунали й в інших регіонах.