UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти зосередили атаки на трьох напрямках – Генштаб

На східному напрямку відбулось 25 бойових зіткнень.

Протягом останньої доби росіяни завдали 15 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснили 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 6 ракет та 6 "шахедів" ліквідовано силами ППО. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Усього відбулось 25 бойових зіткнень на східному фронті. На бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили 5 атак противника в районі Кліщіївки та Білої Гори Донецької області. Ще 10 атак ворога ЗСУ відбили на мар’їнському напрямку. На авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки Донецької області.

Читайте також: ЗСУ мають успіх в районі Кліщіївки, росіяни посилено мінують кордон Бєлгородській області – Генштаб

На лиманському, куп'янському, шахтарському та запорізькому напрямках ворог штурмових дій не вів, проте здійснював авіаційні, артилерійські та мінометні обстріли населених пунктів.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ уражено 2 зенітно-ракетних комплекси, 9 артилерійських засобів, 1 склад боєприпасів та станція РЕБ противника.

Раніше повідомлялося про те, що в ході штурмових дій ЗСУ мають певний успіх в районі трьох населених пунктів на двох напрямках.