UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти завдали удару керованою бомбою по Костянтинівці: поранено дитину

Також постраждали двоє дорослих у інших населених пунктах Донецької області.

Російські окупанти продовжують атакувати з повітря Донецьку область. У суботу, 30 вересня, агресор поранив дитину та двох дорослих черговими ударами по кількох мирних населених пунктах, повідомила Донецька обласна прокуратура у Facebook.

Зокрема, близько 16:00 війська РФ ударили по місту Костянтинівка з авіації, ймовірно, застосувавши КАБ-500. Під обстріл потрапила територія транспортного підприємства й житлова забудова, де на вулиці перебували двоє дітей – 13-річний хлопчик дістав мінно-вибухову травму та осколкове поранення голови.

"Ще дві жінки віком 43 і 54 роки постраждали від, ймовірно, артилерійських атак РФ у селах Ласточкіне Покровського району та Новоукраїнка Волноваського району. Обидві під час обстрілів перебували у своїх оселях, наразі їх ушпиталено", – додали в прокуратурі.

Читайте також: Окупанти скинули з дрона боєприпас на Херсонську область: є поранений

За даними слідчих, росіяни зруйнували чи пошкодили понад 20 приватних і багатоквартирних будинків, господарські споруди, підприємство, автомобілі та лінії електропередачі.

Правоохоронці регіону ведуть досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення ворогом законів і звичаїв війни.

Загарбники 30 вересня також завдали два ракетні удари по території Матвіївської територіальної громади Запорізької області. Окупанти поранили п'ятьох людей та пошкодили об‘єкт критичної інфраструктури.