UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти ведуть наступальні дії на п'ятьох напрямках – Генштаб

Росіяни продовжують штурмувати Бахмут.

Російська федерація продовжує основні зусилля зосереджувати на наступальних діях на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Про це інформує у вечірньому зведенні Генштаб.

Штурм міста Бахмут не припиняється. Наші захисники відбили атаки в районах населених пунктів Дубово-Василівка, Богданівка, Бахмут, Часів Яр і Біла Гора Донецької області. Також ворог здійснив безуспішні наступи в напрямку населених пунктів Кам’янка, Первомайське, Невельське, Мар’їнка та Побєда Донецької області. 

Зазначається, що протягом доби противник завдав ракетного та 2 авіаційних ударів. Здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Читайте також: Понад пів тисячі росіян «дозвільнялися» до власної смерті: Генштаб ЗСУ повідомив втрати ворога

Авіація Сил оборони України за добу завдала 3 удари по районах зосередження окупантів. Підрозділи ракетних військ і артилерії, в свою чергу, уразили район зосередження живої сили та район зосередження озброєння і військової техніки противника, а також 2 позиції зенітно-ракетних комплексів окупантів.

Читайте також: Окупація Донбасу — мінімальна мета Кремля: у Латвії вважають, що війна триватиме щонайменше до кінця 2023-го

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив про те, що ворог знищує все на бахмутскьому напрямку. Ситуація стає складнішою.