UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти в Чернігівській області влучили в навчальний заклад: є загиблий та поранені

Інформація про втрати та пошкодження уточнюється.

© Оперативно-тактичне угрупування "Північ"
© Оперативно-тактичне угрупування "Північ"
© Оперативно-тактичне угрупування "Північ"

Російські окупаційні війська влучили в освітній заклад у Чернігівській області. Внаслідок обстрілу загинула дитина, заявив глава ОВА Вячеслав Чаус у Telegram.

"Близько 15:37 зафіксоване влучання в освітній заклад (не працює) Новгород-Сіверського району. Є дані про загибель дитини, яка перебувала неподалік. Інформація про потерпілих уточнюється", - наголосив Чаус.

За інформацією Оперативного командування "Північ",  окупанти випустили дві керовані авіабомби з літака Су-35 по населеному пункту Лизунівка. Внаслідок авіаудару загинув підліток 2009 року народження та ще двоє людей отримали поранення. Частково зруйновано будівлю школи (непрацююча) та пошкоджено приватні будинки.

Читайте також: Війська РФ обстріляли з артилерії та мінометів Сумську та Чернігівську області

Російські війська вдень  30 квітня випустили ракети з гелікоптера в районі населеного пункту Красний Хутір Чернігівської області - зафіксовано два приходи.

Окупанти випустили також ракети з гелікоптера по місту Середина-Буда Сумської області. Військові зафіксували 10 приходів. Внаслідок ракетних ударів пошкоджено три приватні будинки.