UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти ударили ракетами по Харкову – є постраждалі тпа загиблий

На місці удару виникла пожежа

16 липня, близько 19:00, російські окупанти завдали ракетного удару по Харкову, внаслідок якого постраждали щонайменше четверо людей (за попередніми даними). За даними голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, удар прийшовся по Основ’янському району міста. На місці влучання виникла пожежа, яку ліквідовують. 

За даними міського голови Харкова Ігоря Терехова, постраждалих семеро і є ще непівдтверджена інформація про одного загиблого.

Інформацію Терехова не підтверджує Синєгубов. За його даними на 20:08 відомо лише про постраждалих із осколковими пораненнями – трьох госпіталізували, а одному надали допомогу на місці. «Загиблих немає», уточнив Синєгубов.

ДОПОВНЕНО

За уточненими даними Офісу Генпрокурора, ракетами з ЗРК С-300 було атаковане промислове підприємство. У результаті атаки загинув чоловік. Троє поранених – теж працівники цього підприємства.

Читайте також: Російському адміралу оголосили про підозру: віддав наказ завдати ракетного удару по Вінниці у 2022 році

Це другий удар росіян по Харкову за останню добу. В ніч на 16 липня місто вже було атаковано ракетами. Повідомлялося про трои вибухи.  

Нагадаємо, нещодавно СБУ знешкодила групу агентів ФСБ, які наводили російські ракети на Харків. Їм загрожує довічне ув’язнення.