UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстріляли вісім населених пунктів Сумської та Чернігівської областей

На щастя, постраждалих немає.

Російські окупаційні війська обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської областей 11 разів із різних видів озброєння, інформує Оперативне командування "Північ" у Facebook.

Зафіксовано шість приходів з міномету 120 мм,  п'ять приходів зі ствольної артилерії та 20 - з РСЗВ в районі населеного пункту Середина-Буда. В районі населеного пункту Миколаївка військові зафіксували 20 "прильотів" , ймовірно з міномету. З 02:50 до 02:55 зафіксовано шість приходів, ймовірно з РСЗВ, по населеному пункту Дружба. З 08:55 до 09:00 зафіксовано вісім приходів, ймовірно з танку, в районі населеного пункту Бачівськ. 

"З 03:15 до 03:30 зафіксовано шість приходів, ймовірно з міномету 120 мм, в районі населеного пункту Галаганівка...  З 04:10 до 05:00 зафіксовано 10 приходів, ймовірно з міномету 120 мм, по населеному пункту Леонівка...  З 07:50 до 08:10 зафіксовано шість  приходів, ймовірно зі ствольної артилерії, в районі населеного пункту Михальчина Слобода", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Читайте також: Авіаудар по Чернігівській області: троє поліцейських поранено

Раніше повідомлялося, що російські окупаційні війська обстріляли прикордоння Сумської області. Окупанти випустили ракети з гелікоптера по населеному пункту Середина-Буда.