UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти обстріляли Сумську область: пошкоджено ферму та будівлі інтернату

Під обстріл потрапили сім громад.

Російські війська у неділю, 19 березня, обстріляли Шалигинську, Есманську, Великописарівську, Краснопільську, Середино-Будську та Білопільську громади Сумської області, повідомила Сумська ОВА в Telegram.

"Хотінська громада: внаслідок обстрілу громади з міномету (дев'ять "прильотів") зазнало пошкоджень приміщення молочно-товарної ферми. Також на територію громади ворог скинув з БпЛА три вибухових пристрої типу ВОГ та вів обстріл з артилерії – 14 "прильотів", - йдеться в повідомленні.

Есманську громаду обстріляли з мінометів - сім "прильотів", Шалигинську - зафіксовано шість "прильотів" із САУ, Краснопільську - один "приліт" із міномета, Середино-Будську - 12 "прильотів" із артилерії.

Великописарівську громаду обстріляли з АГС (8 гранат) та міномету (чотири "прильоти"). На Білопільську громаду окупанти скинули дев'ять мін.

За інформацією поліції Сумської області, внаслідок обстрілів пошкоджено будівлі психоневрологічного інтернату, приватний будинок.

Читайте також: Окупанти обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської областей

17 березня російські окупаційні війська обстріляли Шалигинську, Есманську та Білопільську громади Сумської області. Всього росіяни вдарили по області 180 разів із мінометів, гранатометів та артилерії.