UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти на Донеччині повністю закрили на в'їзд-виїзд Кремінну та Рубіжне – ОВА

На цій частині Луганщини дуже багато російських військових.

Російські окупанти повністю закрили на в’їзд та виїзд Кремінну та Рубіжне Луганської області. Про це в ефірі телемарафону заявив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

«Наприклад, Кремінна вже третій день взагалі закрита. Окрім місцевих мешканців, які знаходиться там, відмінили усім пропуски. Випустили нові, але нікому їх не дали. З Кремінної люди дуже важко можуть хоч кудись виїхати», – зазначив Лисогор. 

Така ж ситуація, за його словами в Рубіжному. Людей, які хочуть в’їхати до міста не пускають туди. Їх відправляють до Сєвєродонецька чи інших регіонів.

«Цю частину окупованої нашої території ворог дуже щільно закрив, дуже багато військових. Але наші Збройні Сили про це знають і роблять все, щоб їх стало набагато менше і котились вони звідси», – зазначив він.

Читайте також: Бій тривав 18 годин: у МВС розповіли, як нацгвардійці відбили два штурми росіян у Луганській області

Раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях Луганщини російські спецслужби перевіряють колаборантів. Зрадників допитують, чи є у них рідні на підконтрольній уряду України території, запитують цю інформацію і про колег.