UA / RU
Підтримати ZN.ua

Одна з найтяжчих битв, болісна й важка – Зеленський відзначив воїнів з Донбасу

ЗСУ продовжують утримувати позиції на Донеччині.

Президент Володимир Зеленський відзначив воїнів, які протягом останнього тижня відбивали штурми, знищували окупантів, підривали ворожі позиції й логістику, берегли наші кордони й міста.

Зокрема, він подякував за хоробрість, міцність і незламність 93 окремій механізованій бригаді Холодний Яр, 77 окремій аеромобільній бригаді, 56 окремій мотопіхотній бригаді, 5 окремому штурмовому полку.

"Я дякую кожному й кожній, хто зараз у бою! Дякую всім, чиє життя дає порятунок життя України! Особливо відзначу й сьогодні за хоробрість, міцність і незламність воїнів, які бʼються на Донбасі. Одна з найтяжчих битв. Болісна й важка", - зауважив президент.

Читайте також: Повторна спроба наступу РФ на Київ майже неможлива — Нєбитов

"Донецький, Луганський, Краматорський прикордонні загони та зведені загони Дозор, Волинь, Чернігів. Дякую, хлопці! Дякую всім армійцям, гвардійцям, прикордонникам які захищають нашу державу на Бахмутському, Вугледарському, Авдіївському, Сіверському, Сватівському, Лиманському та Запорізькому напрямках", – наголосив президент України.

За даними Генштабу ворог продовжує наступи на п'ятьох напрямках та створює умови для наступу ще на двох - в Запорізькій та Херсонській областях.