UA / RU
Підтримати ZN.ua

Обстріли Донецької області: Вперше за довгий час без загиблих та поранених

Павло Кириленко розповів про наслідки обстрілів.

Протягом минулої доби росіяни обстріляли населені пункти Донецької області на чотирьох напрямках. На щастя, ніхто з мирних мешканців учора не постраждав, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко.

«На волноваському напрямку під вогнем Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка», – зазначив Кириленко.

На донецькому напрямку окупанти один раз обстріляли з артилерії Курахове. Під ранок ворог накрив вогнем Авдіївку, де снаряди влучили у житловий сектор.

«На горлівському напрямку зруйновано два дитсадки у Бахмуті, пошкоджено школу в Часовоярській громаді. Відбувались артобстріли околиць Торецької громади. Ввечері росіяни обстріляли Новодмитрівку Костянтинівської громади — пошкоджено ангар для зерна», – додав Кириленко.

На лисичанському напрямку росіяни обстріляли Торське та Зарічне Лиманської громади. Крім того, ворожі снаряди пошкодили будинки на двох вулицях Сіверська.

Читайте також: Окупанти обстріляли село в Донецькій області: є поранений

За даними британської розвідки, вагнерівці та регулярні російські війська у вигляді Повітряно-десантних сил покращили взаємодію, тож наступ на Бахмут в Донецькій області зі сторони РФ активізувався. В останньому зведенні Міноборони Великої Британії сказано, що українська сторона й далі продовжує утримувати західні райони міста.