UA / RU
Підтримати ZN.ua

Обстріл Павлограда: Постраждали 25 людей, серед них — діти

Ворожі ракети також стали причиною багатьох руйнувань у Павлоградському районі Дніпропетровської області.

Російські окупанти атакували ракетами Дніпропетровську область. Наші захисники неба збили сім ворожих снарядів, однак у Павлоградському районі все ж є прильоти. Внаслідок обстрілу постраждали 25 людей, серед яких троє – діти, повідомив очільник ОВА Сергій Лисак. 

«У Павлограді пошкоджено промислове підприємство. Там сталася пожежа, яку рятувальники вже приборкали. У житловому районі понівечено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, шість закладів шкільної та дошкільної освіти, п’ять магазинів», – додав Лисак.

Крім того, руйнування зафіксовані і в громадах. Зокрема, у Вербківській громаді понівечені майже 40 житлових будинків, у Юрківській – два житлові будинки. У Межиріцькій громаді ворожі снаряди пошкодили школу.

«На місцях прильотів працюють усі служби. Інформація уточнюється», – додав Лисак.

Читайте також: Росіяни обстріляли два міста на Дніпропетровщині з важкої артилерії: є поранені

Нагадаємо, 30 квітня близько 22:00 під час оголошеної повітряної тривоги в Павлограді пролунали вибухи. Про це повідомили місцеві Telegram-канали. Згодом міський голова Анатолій Вершина підтвердив факт вибухів, але не навів подробиць.

Влада закликала людей не ходити містом і не публікувати фото та відео. Закликала також не вірити різним фейкам, що почали ширити в мережі. Зокрема, з’явилися повідомлення про хімічну небезпеку в місті. На офіційному ресурсі Павлоградської громади їх заперечили.