UA / RU
Підтримати ZN.ua

Нічна ракетна атака на Львів: з-під завалів дістали ще двох загиблих

Пошуково-рятувальна операція на місці ворожого удару продовжується.

Кількість жертв внаслідок російського ракетного обстрілу міста Львів у ніч на четвер, 6 липня, збільшилася до семи людей. Під час розбору завалів рятувальники виявили тіла ще двох загиблих жінок, повідомив очільник Львівської ОДА Максим Козицький у Telegram, висловивши співчуття рідним і близьким.

Він додав, що пошуково-рятувальна операція після удару РФ по Львову ще триває. Відповідні служби розібрали 70% руйнувань станом на 22:16 та ще будуть працювати протягом усієї ночі на 7 липня.

Раніше мер Андрій Садовий розповів, що на тлі трагедії на території Львівської громади вирішили заборонити зачиняти укриття. Тепер усі бомбосховища там мають бути відкритими цілодобово.

"Відповідальні особи, визначені власником будівлі, мають напрацювати схему, згідно з якою сховки будуть у вільному доступі цілодобово. Причиною такого рішення стали 10 скарг на Гарячу лінію минулої ночі ... Це рішення остаточне і обговоренню не підлягає", - написав міський голова вдень четверга.

Читайте також: Атака Росії на Львів порушила Конвенцію про всесвітню спадщину — ЮНЕСКО

У ніч на 6 липня Росія здійснила найбільшу атаку на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабної війни проти України. Окупанти запустили 10 ракет, з яких захисники збили сім.