UA / RU
Підтримати ZN.ua

Нічна атака дронами: У Житомирі пошкоджено інфраструктурний об'єкт

Цієї ночі окупанти випустили по Україні 54 дрони-камікадзе.

Внаслідок нічного масованого обстрілу України дронами-камікадзе у Житомирі зафіксували пошкодження. Про це повідомив міський голова Сергій Сухомлин.

«Близько пʼяти годин тривала тривога. Житомир без жертв. Є пошкодження. Згодом деталі. Тримаємось», – написав Сухомлин у Facebook.

Оновлено: Згодом очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомив, що росіяни завдали удару по одному з інфраструктурних об’єктів.

Повідомлялося, що близько 4:20 у Житомирській області пролунали вибухи. Тоді моніторингові пабліки зафіксували в повітряному просторі Житомирщини кілька дронів-камікадзе і вибухи пов’язали з роботою ППО по цих цілях.

Читайте також: Нічна атака БПЛА: ворог переорієнтувався на Житомирщину

Нагадаємо, у ніч на 28 травня російські вбивці здійснили по Україні масовану атаку дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed-136/131. Наші захисники неба збили 52 із рекордних 54 запущених безпілотників. Ворог бив з північного напрямку – Брянської області, та південного – Краснодарського краю. Росіяни спрямували свої дрони на військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в центральних регіонах, зокрема й у Київській області.