UA / RU
Підтримати ZN.ua

Не зміг пережити удар по Харкову – через що застрелився російський інженер-ракетник

Ракета, до створення якої він був причетний, вбила його бабусю.

Інженер російського оборонного заводу застрелився через те, що ракета, до створення якої він був причетний, вдарила по житловому будинку у Харкові.

Про це повідомляє російський інформаційний ресурс "Новая Великая Россия".
Чоловік працював на заводі «Купол», що входить до концерну ВКО «Алмаз-Антей». Його тіло знайшов друг загиблого, який був стурбований відсутністю товариша на роботі.

«Я, Горобець Антон Ігорович, працював інженером Головного системного конструкторського бюро, концерну ПВО «Алмаз-Антей» імені академіка О.О. Розплетіна. Кілька днів тому ракета, до якої я приклав руку, прилетіла до Харкова до будинку, де жила моя бабуся по лінії мами, вона померла. Я не зміг із цим жити», – написав загиблий у передсмертній записці, знайденій у його нагрудній кишені.

Читайте також: Ракетні удари 23 січня призвели до однієї з найбільших за числом жертв трагедій у Харкові — Терехов

"Новая Великая Россия" пише, що в Слідчому комітеті РФ вважають, що це було вбивство. На підприємстві розпочалася перевірка співробітників, з якими міг спілкуватися покійний.

В офіційних російських ЗМІ та опозиційних виданнях РФ про цей інцидент інформація відсутня.

Раніше повідомлялося, що кількість загиблих в результаті удару по Харкову 23 січня досягла 11, ще більше 60 осіб отримали поранення.