UA / RU
Підтримати ZN.ua

Не доїхали до фронту: російські терористи потрапили на бронеавто в ДТП на Кримському мосту

З-СТС «Ахмат» тепер потребують значного ремонту.

П’ять бронеавтомобілів російських терористів З-СТС «Ахмат» вирушили на херсонський напрямок. Та не доїхали – втрапили в аварію на Кримському мосту. Про це повідомили в головному управлінні розвідки України. 

«26 березня колона з п’яти машин З-СТС 34-ї окремої мотострілецької бригади їхала «Кримським мостом» в напрямку окупованого Криму. Втім, за офіційними даними, здолати свій шлях до кінця їм перешкодило «перевищення швидкості та недотримання безпечної відстані під час руху у складі колони», – йдеться в повідомленні розвідки. І додали, що в результати аварії чотири з п’яти машин потребують значного ремонту. 

ГУР МО України

Читайте також: Росіяни встановили окупаційну адміністрацію в заповіднику «Асканія-Нова» на Херсонщині – UAnimals

Повідомляється, що «Ахмати» їхали до Херсонської області й мали доукомплектувати підрозділи окупантів, які діють на придніпровському напрямку.

Тим часом, Politico пише, що США поспішають підготувати Київ до весняного контрнаступу. ЗМІ зазначає, що Україна ще не визначилася зі стратегією, але у неї є два варіанти: просуватися на південь через Херсон до Криму, або ж рухатися на схід зі своєї північної позиції, а потім на південь, перерізаючи російський сухопутний міст. Другий варіант у Штатах вважають більш реалістичним.