UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наслідки обстрілів Харківщини за добу: загинула людина та ще двоє мирних жителів постраждали

Сталися пожежі. 

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Армія РФ минулої доби, 20 серпня, продовжувала обстрілювати Харківщину. Голова ОВА Олег Синєгубов розповів про ворожі удари.

Читайте також: Від атаки російських дронів на Харківщині загинула медикиня батальйону госпітальєрів Олександра Мулькевич

Зокрема, у Нечволодівці внаслідок обстрілу цивільного підприємства горіли пластикові труби й дрова. Також у Нечволодівці після удару росіян з РСЗВ горів приватний будинок, господарча споруда та вантажний автомобіль.

За межами села Новий Мир унаслідок російського обстрілу по відкритій території горіла трава. У селі Глущенкове горіли два нежитлові будинки й трава на відкритій території на площі 2.5 га.

У селі Козача Лопань унаслідок влучання дроном у цивільний автомобіль постраждав 61-річний чоловік та загинув 65-річний водій.

У Куп‘янську через російський обстріл постраждала 59-річна жінка.

Також голова ОВА розповів, що на харківському напрямку загарбники дев’ять разів штурмували позиції українських захисників у районах Вовчанська й Липців. У двох локаціях ще тривають бої.

На куп’янському напрямку окупанти 12 разів атакували наші позиції. Поблизу населених пунктів Петропавлівка, Берестове, Стельмахівка, Синьківка й Степова Новоселівка ЗСУ відбили десять наступальних дій ворога. Ситуація напружена, триває два боєзіткнення.

Читайте також: РФ завдала удару по селищу та місту в Харківській області: є постраждалі та загиблий

Раніше повідомлялося, що армія РФ обстріляла Козачу Лопань на Харківщині — загинула жінка. Також сталася пожежа в двоповерховому будинку.