UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наслідки масованого масованого удару "шахедами" по Харкову - ДСНС та ОВА опублікували моторошні кадри

У місті чотири загиблих та щонайменше 10 поранених.

Сьогодні, 4 квітня, внаслідом масованої атаки дронами по Харкову чотири людини загинули, серед них троє рятувальників. Про це повідомила у Telegram Державна служба надзвичайних ситуацій України.

Тут кажуть, що цієї ночі ворог вчергове атакував Харків, для чого застосував декілька хвиль "шахедів".

Читайте також: У Харкові пролунали вибухи, місто та його околиці у кілька хвиль атакують "шахеди"

Внаслідок ворожих ударів пошкоджень зазнали житлові будинки мирних громадян. Загинула мешканка житлового будинку, є постраждалі. На місці прильотів виникли пожежі.

Рятувальники, що прибули за викликом на одну із адрес, потрпили під повторний удар безпілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі до лікарні. Поранень зазнав також ще один рятувальник. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.

Читайте також: У Харкові "шахед" влучив у панельну багатоповерхівку - є загиблий і поранені

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів про щонайменше 10 людей, які зазнали поранень внаслідок повітряної атаки окупантів на Харків. 49-річний чоловік перебуває у важкому стані, інші пацієнти - у середньому та легкому станах.

Серед постраждалих - медсестра Обласного центру екстреної медичної допомоги, яка у складі бригади приїхала на виклик та зазнала травм від повторного удару. Усі постраждалі отримують медичну допомогу.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 4 квітня, під час масованої дронової атаки "шахеди" влучили у житлову забудову Харкова, загинули люди.