UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наєв: Жоден воїн не має бути відправленим на виконання бойових завдань непідготовленим

Генерал-лейтенант наголосив, що в усіх угрупованнях, які йому підпорядковуються, контролюється ситуація щодо підготовки військовослужбовців.

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, на брифінгу під час військових навчань, заявив, що непідготовлені воїни українських Збройних сил не мають відправлятися виконувати бойові завдання. Про це повідомляє Укрінформ.

"Підготовку наших хлопців я оцінюю дуже високо, але для того, щоб вони почували себе впевненішими на полі бою, ми проводимо такі тренування. Мій наказ кожному сержанту кожного угруповання, бригади: жоден воїн не має бути відправленим на виконання бойових завдань непідготовленим. Підготовка – це дуже важливо", – сказав він.

На думку Наєва, навчання з досвідченими командирами – це "справжня бойова сила". Командувач висловив переконання, що це сприяє збереженню життів військових та ефективному виконанню бойових завдань.

Генерал-лейтенант наголосив, що в усіх угрупованнях, які йому підпорядковуються, контролюється ситуація щодо підготовки військовослужбовців.

Читайте також: В Україні не допускатимуть до участі в бойових діях мобілізованих, які не пройшли військової підготовки

Раніше командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Наєв заявляв, що росіяни використовують територію Білорусі для підготовки свої мобілізованих, навчання яких триває до двох місяців.