UA / RU
Підтримати ZN.ua

На покровському напрямку одна бригада ЗСУ стримує три російські: відео роботи 47 ОМБр

Військові зазначили, що на покровському напрямку бойові дії точаться постійно.

На покровському напрямку українські військові з 47 окремої механізованої бригади стримують щонайменше три бойові бригади окупантів. У ОМБр показали, як на вказаному напрямку за допомогою БМП Bradley знищують ворожий БТР разом з десантом.

«Російські окупанти не зменшують темп штурмових дій. Епіцентр боїв – саме на покровському напрямку. Тут ворог намагається просунутися в глибину нашої території. Воїни 47 окремої механізованої бригади стримують щонайменше три бойові бригади РФ», – зазначили бійці 47 ОМБр.

Військові додали, що у росіян є величезний резерв живої сили,  тому вони оперативно поповнюють шалені втрати. Бойові дії на покровському напрямку не вщухають ні на мить. 

«Цей БТР, який ви бачите на відео, прорвався в населений пункт. Екіпажу Бредлі довелося реагувати тут і зараз», – пояснили військові, що зафільмовано на відео.

Читайте також: У Генштабі розповіли, яких сьогодні втрат зазнала армія РФ на харківському та покровському напрямку

Якщо плани РФ взяти Покровськ реалізуються, це суттєво підірве наш промисловий потенціал. Утім, якщо ні, то інші ризики для промисловості однаково залишаються. Про них і про перспективи розвитку ситуації у важпромі розповідає Ігор Маскалевич у статті «За Покровськ! vs На Покровськ!».