UA / RU
Підтримати ZN.ua

Південь Одещини атакували ще три "шахеди", у Рені знову пролунав потужний вибух

Безпілотники летіли в бік Рені та Килії.

Російські ударні безпілотники продовжують атакувати південь Одеської області. "Була дорозвідка, виявлено ще три БПЛА", - повідомив о 4.09 паблік "Новости Одесса | Одеса". Він каже, що два безпілотники летять на Рені, один перебуває поруч з Килією. О 4.17 тут повідомили, що у Рені знову пролунав потужний вибух. Чекаємо на офіційну інформацію.

Нагадаємо рекомендації від МВС та Мінреінтеграції де ховатись від дронів-камікадзе та як знизити летальні ризики для  своїх рідних та себе.

Станом на 4.30 ППО відпрацювало по БпЛА. Розпочато нову дорозвідку повітряного простору. Пoпередньo, пoвiтряний прoстiр України від БПЛА чиcтий. 

Читайте також: Росіяни атакували безпілотниками Одеську область, били по Ізмаїльському району

О 4.48 в Одеській, а також Херсонській та Миколаївській областях пролунав відбій повітряної тривоги. На Одещині вона тривала більше трьох з половиною годин. Росіяни завдали удару південним районам області. Про наслідки цієї ворожої атаки дізнаємося з офіційних джерел.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 вересня о 1.05 в Одеській області оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування ворогом ударних БпЛА.