UA / RU
Підтримати ZN.ua

На окупованих територіях росіяни роблять "молодіжні загони" для допомоги жителям Курської області — ЦНС

Проте їм не вдається набрати необхідну кількість людей.

Росіяни на окупованих територіях України вигадали нову пропагандистську акцію. Тепер вони в примусовому порядку створюють "молодіжні загони" для допомоги "постраждалим жителям" Курської області, повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що під запис відеокамер росіяни пакують "добровольців" в автобуси, які направляються у Курську область. Тільки на окупованій частині Донецької області загарбники хочуть відправити до російського регіону сотню молодих українців, повідомив місцевий колаборант та керівник організації "Молода республіка" Сергій Добровольський. Проте він жаліється, що цей план не вдається виконати.

Читайте також: Росіяни завозять на окуповані території пропагандистську літературу до нового навчального року — ЦНС

"На тимчасово окупованих територіях окупанти проводять не багатолюдні мітинги, на яких бюджетники та російські гастролери на камеру імітували підтримку населенню Курської області", — додають у ЦНС.

Раніше ЦНС повідомляв, що на окупованих територіях росіяни не можуть запустити роботу низки своїх фейкових структур, адже їм не вистачає місцевих колаборантів. Зокрема, загарбники не можуть сформувати “регіональні відділи антимонопольних комітетів”, які наразі складаються із завезених із Росії гастролерів.