UA / RU
Підтримати ZN.ua

На окуповані території прибули політтехнологи РФ, щоб “намалювати явку” на псевдовиборах — ЦНС

Вони допомагатимуть організовувати імітацію “виборів” та проводитимуть інструктаж “членам виборчих комісій”.

На тимчасово окуповані території України прибули кремлівські політтехнологи. Їхнє завдання — “намалювати явку” на псевдовиборах президента РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: РФ намагається пришвидшити “інтеграцію” окупованих територій — ЦНС

У Росії вже визначились з цифрами, які збираються “намалювати” на підтримку глави Кремля Владіміра Путіна. За задумом загарбників, Путін повинен набрати на 80% “підтримки” на тимчасово окупованих територіях, при аналогічній “явці”.

ЦНС пояснює, що псевдовибори мають пропагандистську мету: окупанти хочуть продемонструвати “легальність” влади Путіна з боку населення тимчасово окупованих територій.

Завдання ворожих політтехнологів — організація вистави та приховування відсутності “явки”. Крім того, вони будуть проводити інструктаж “членам виборчих комісій” щодо фальсифікації фейкового голосування.

Читайте також: ЦНС: Росіяни на окупованих територіях створюють мережу пропагандистських лекторів

У березні 2024 року на тимчасово окупованих територіях України відбудеться імітація “виборів президента РФ” і наразі загарбники готують фальсифікації. “Голосувати” місцевому населенню дозволять навіть без паспорта. 

В ЄС засудили нову спробу Росії легітимізувати тимчасову та незаконну окупацію українських територій, попередивши, що політичне керівництво РФ та причетні до організації псевдоголосування відповідатимуть за наслідки цих незаконних дій.